Onze tarieven

Sporten onder deskundige begeleiding van ervaren personal trainers.

Een op maat gemaakt programma wat aansluit op jouw persoonlijke doel.

Onbeperkt toegang tot Boutique Karakter.

Abonnementsvorm
Tarief
Regulier abonnement

Vanaf 15 t/m 59 jaar.

€ 69,00
€ 59,00
€ 49,00
Senioren abonnement

Vanaf 60 jaar en ouder.

€ 65,00
€ 55,00
€ 45,00
Partner abonnement

Voor familie-, of een liefdesrelatie.

 

De getoonde tarieven zijn per vier weken.

€ 129,00
€ 109,00
€ 89,00
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
De proefles

Je bent altijd welkom om een vrijblijvende proefles te komen doen! Tijdens de eerste proefles ga je samen met een van onze coaches aan de slag om alle apparaten van het Biocircuit in te stellen op jouw lichaam en niveau. Na de instellingsronde kun je de training op het Biocircuit zelf ervaren.

De Inschrijving

Ben je tijdens de proefles(sen) enthousiast geworden? Sluit ons concept, de begeleiding en de omgeving aan bij jouw persoonlijke behoeften? Super! Maak samen met de coach jouw aanmelding formeel. Samen lopen we rustig de stappen door, om tot een abonnement te komen die bij jou past.

De Intake

Voorafgaand aan de eerste training na inschrijving, vindt de intake plaats. Dit is het moment dat je samen met de coach een persoonlijk plan maakt. Het persoonlijk plan is gebaseerd op jouw behoeftes en de resultaten van de 0-meting: een fysieke meting op de Inbody. De Inbody meet o.a. jouw spiermassa, vetmassa, vet percentage en vochtbalans.

De Tussentijdse Evaluatie

Ben je tevreden over de trainingen? Welke resultaten heb je tot nu toe behaald? Heb je interesse in aanvullende oefeningen? Met behulp van de app kunnen we de resultaten van de afgelopen zes weken evalueren.

De (eind)Evaluatie

Na 12 weken geven we antwoord op de brandende vraag: Is jouw persoonlijk doel behaald? Aan de hand van een nieuwe Inbody meting kunnen we zien wat de trainingen op het Biocircuit, de begeleiding en jouw eigen inzet gebracht hebben. Blijf je langer dan 12 weken lid? Dan gaan we weer aan de slag met een nieuwe doelstelling voor de komende 12 weken.